follow follow url Vanguard brengt vandaag zijn eerste actief beheerde low-cost global credit-fonds in Europa op de markt. Het Vanguard Global Credit Bond Fund heeft een breed gespreide global credits-portefeuille waarin hoogwaardige obligaties zijn opgenomen uit een wereldwijd universum van ondernemingen, overheidsinstanties en supranationale instellingen.

watch

get link Het nieuwe fonds hanteert een lager beheertarief dan alle andere actief beheerde retailfondsen die in Europa beschikbaar zijn in de categorie global credits. Zo kunnen beleggers in deze tijd van lage rentes een groter deel van hun rendement overhouden. Bij de aandelenklassen voor retailbeleggers bedragen de lopende kosten slechts 0,35% en bij de aandelenklassen voor institutionele beleggers 0,30%.

https://templedavid.org/symons/lmqk0bckp7

enter Rol van obligaties

see Ook nu de rente laag is, kunnen obligaties essentieel zijn om in beleggingsportefeuilles spreiding aan te brengen.

Order Valium Overnight Delivery

Order 3Mg Xanax Online Paul Malloy, Head of Fixed Income voor Vanguard in Europa, licht toe: “We kunnen overtuigende argumenten aanvoeren voor wereldwijd beleggen in hoogwaardige en liquide credits: vergeleken met andere vastrentende en aandelencategorieën kunnen zij in de eerste plaats redelijke inkomsten bieden. Een ander belangrijk element is het universum waarin het fonds belegt: in dit segment is de volatiliteit over het algemeen lager dan bij high yield-obligaties of aandelen, zodat credits de volatiliteit van het portefeuillerendement kunnen helpen verminderen. Voorts dienen beleggers goed op de kosten te letten, want in een tijd van lage rentes tikken de kosten harder door.”

https://discovershareinspire.com/2024/05/9hlmyd0p

follow link De onderscheidende aanpak van Vanguard als actieve belegger in vastrentende waarden

https://pkuatm.org/2024/05/13/orf83fk3f Het Vanguard Global Credit Bond Fund wordt actief beheerd door de Fixed Income Group van Vanguard, die wereldwijd een vooraanstaande speler is in vastrentende beleggingen en op 31 juli 2017 meer dan USD 1,2 biljoen onder beheer had. Binnen de Fixed Income Group worden de beleggingsbeslissingen voor de actief beheerde vastrentende fondsen niet genomen door afzonderlijke managers, maar door een wereldwijd team. Deze gedisciplineerde aanpak binnen een begrensd risicokader is erop gericht om de specialismen van meerdere teams optimaal in te zetten: de gezamenlijke en gespecialiseerde expertise van Vanguards portefeuillemanagers, credit- en renteanalisten, researchers en handelaren wordt zo maximaal benut.

https://www.vertaglia.com/d3tcqpbn

see De Senior Strategy Management Group van Vanguard houdt toezicht op de teams en werkt samen met de Risk Management Group, die een onafhankelijke risicobeheersingsschakel aan het beleggingsproces toevoegt.

follow link

enter Actieve fondsfilosofie

https://annmorrislighting.com/jsxo4utkcme Vanguard bracht in 2016 in Europa vier actief beheerde fondsen tegen lage kosten op de markt. Vandaag laat Vanguard zien dat het zich blijft inzetten om hoogwaardige low-cost indexfondsen en actief beheerde fondsen aan te bieden die aan de wensen van beleggers tegemoetkomen.

go site

enter Als een van de grootste aanbieders van indexfondsen en exchange-traded funds (ETF’s) ter wereld kent Vanguard de uitdagingen van actief beheer. Drie factoren zijn volgens Vanguard essentieel om de kans op outperformance te vergroten: lage kosten, zeer getalenteerde beleggers en het geduld om een lange beleggingshorizon te hanteren.

follow

Meer informatie

go to link Bezoek hier de site van Vanguard

Buy Diazepam Mexico